Почивен дом Енерго 1 в курортен комплекс Св.св. Константин и Елена, 1*

ПД Енерго 1 в к.к. Св. св. Константин и Елена през този летен сезон няма да приема почиващи.

За контакти:
Светла Тончева, управител, тел.: 0888778366
e-mail: stoncheva@nek.bg

Местоположение: курортен комплекс Свети свети Константин и Елена, гр. Варна

GPS координати: 43.24117, 28.014468

В един от най-големите ни морски курорти, к.к. Св.св. Константин и Елена, само на 500 м от плажната ивица на к. к Слънчев ден се намира ПД Енерго 1 - Варна. Уникалното съчетание на парка, златните плажове и минералните извори в к.к. Св. св. Константин и Елена, Ви дава възможност да се насладите на една незабравима почивка и да се заредите с добро настроение! Комбинацията на минералната вода и климата оказва благоприятно влияние върху цялостното състояние на организма, укрепва имунитета и помага за редуциране на стреса и преумората.

От стаите на 3 етаж на ПД Енерго 1 се открива невероятна гледка към морето. Стаите и апартаментите са с тераси, със собствена баня с душ и са оборудвани с LED телевизор и минибар. Ние държим на качеството на обслужване и сме предприели необходимите мерки за безопасност по време на престоя Ви. Нашите стаи и апартаменти се дезинфекцират съобразно предписанията на здравните служби. Почистването по време на отдиха Ви е всеки ден. Общите части се почистват и дезинфекцират ежедневно по няколко пъти.

Налична е голяма конферентна зала за около 100 души и малка за 25 души.

Има ресторант и лоби бар. В ресторанта може да се насладите на вкусни ястия, приготвени от нашия майстор-готвач, а лоби барът е зареден с множество напитки и сладки изкушения.

Рецепцията е с работно време от 7:30 до 22:00 часа.

Безплатен WiFi на рецепцията и в ресторанта. Осигурен е паркинг с цена 10.00 лв. на ден.

Домашни любимци не се допускат.

Ценови условия за нощувките в ПД Енерго 1

ki table

Забележителностите, които може да посетите в гр. Варна, са: Делфинариум, Исторически и Военноморски музей, Аладжа манастир Света Троица, Планетариум и Аквариум, Зоологическа градина.