Почивен дом Енерго Росенец, 1*

За контакти:
Рецепция: 056/ 898840
e-mail: holiday@nek.bg

Местоположение: парк Росенец, Община Бургас

GPS координати:  42.44621, 27.559836

ПД Енерго Росенец се намира в непосредствена близост до един от двата плажа в лесопарк Росенец, от който се открива красива гледка към остров Света Анастасия. Тук може да откриете рядкото съчетание по нашето Черноморие между гора и море. Благодарение на отличното географско разположение на почивния дом, ще се насладите на чистотата, тишината и спокойствието, с които природата е дарила района.

Стаите и апартаментите на първия и втория етаж са с тераси, а на третия етаж са с капандури. Помещенията имат собствена баня, LED телевизор и минибар.

ПД Енерго Росенец разполага с открит басейн. На разположение на гостите са фитнес зала, билярд, тенис маса и параклис.

Ресторантът разполага с открита тераса и разнообразно меню. Гостите може да опитат вкусна риба и майсторски приготвени ястия. Барът предлага голямо разнообразие на алкохолни и безалкохолни напитки, както и множество сладки изкушения.

Безплатен Wi Fi на рецепция, в ресторанта и фоайето. Осигурен е паркинг с цена 10.00 лв. на ден.

Домашни любимци не се допускат.

Ценови условия за нощувките в ПД Енерго Росенец, считано от 5 март 2024 година.

rosenec 2024

Ресторантът в базата работи със задължителен дневен порцион, като храната е избор от 2 месни сет менюта /закуска, обяд и вечеря/ и 1 безмесно сет меню /закуска, обяд и вечеря/. Цената за дневния порцион за възрастен е 35,00 лева, а за деца от 2 до 14 годишна възраст е 18,00 лева.

Забележителности, които може да посетите в района са: остров Света Анастасия, Морската градина в гр. Бургас, Природозащитен център за птици Пода, Акве калиде – Термополис в гр. Бургас, Археологически музей в гр. Бургас, природен резерват Ропотамо, замъкът в село Равадиново, Архитектурен и археологически резерват в гр. Созопол, Зоопарк Бургас.