Почивен дом Енерго Боровец, 2**

За контакти:
Рецепция: 0750/32992
e-mail: ikorchev@nek.bg; pdborovec@nek.bg

Местоположение: курортен комплекс Боровец, Рила планина

GPS координати: 42.260954, 23.582684

В един от най-големите ни ски курорти, к.к. Боровец се намира ПД Енерго Боровец, само на 150 метра от ски писта Ястребец 2 и Ястребец 3. Известният дворец Царска Бистрица се намира само на 10 мин. пеша.

Базата разполага с 50 основни легла в 11 двойни стаи и 11 апартамента, уютно обзаведени, с тераса, оборудвани с LED телевизор и минибар. Всяка стая и апартамент имат невероятна гледка към гъста многогодишна борова гора. Ние държим на качеството на обслужване и сме предприели необходимите мерки за безопасност по време на престоя Ви. Нашите стаи и апартаменти се дезинфекцират съобразно предписанията на здравните служби и се почистват всеки ден. Общите части се почистват и дезинфекцират ежедневно по няколко пъти.

Налична е конферентна зала за около 25 души.

СПА зоната има всичко необходимо за релакс и отдих – сауна, джакузи и хидроджет. Във фитнеса има уреди за чудесна оздравителна тренировка, а ски гардеробът разполага с нови ски екипи, сноуборди и шейни. Ние съдействаме за всичко, свързано с Вашия приятен отдих и можем да Ви предложим екскурзии с осигурен транспорт.

Има ресторант и дневен бар. В ресторанта може да се насладите на вкусни ястия, приготвени от нашия майстор-готвач, а дневният бар е зареден с множество напитки и сладки изкушения.

Рецепцията е с работно време от 7:30 до 22:00 часа.

Безплатен WiFi и безплатен паркинг.

Домашни любимци не се допускат.

Ценови условия за нощувките в ПД Енерго Боровец

table boro

Други забележителности, които може да посетите в региона, са: Исторически музей в гр. Самоков, Цари Мали град, Дворец Саръгьол, Етнографска експозиция в гр. Долна баня.

Писти   

  • Ситняково 1, 2 и 3
  • Червено знаме
  • Мартинови бараки 1, 2, 3 и 4
  • Ястребец 1, 2 и 3
  • Попангелов
  • Маркуджик 1, 2 и 3
  • Детски парк Борокидс