Image

Резервации

Летният отдих в почивните домове на НЕК ЕАД ще се осъществи по график със смени от по седем нощувки, като всяка смяна започва от неделя. За ПД “Енерго 1“ и ПД „Енерго“ Росенец смените стартират от 13 юни 2021 г. до 26 септември 2021 г., а за ПД “Енерго“ Приморско ще бъдат от 12 юни и от 13 юни 2021 г. до 26 септември 2021 г.

Ресторантът в ПД “Енерго“ Приморско няма да работи. В ПД “Енерго“ Росенец също, но там ще се предлагат топли и безалкохолни напитки, сладолед и др.

Резервации за морските почивни домове може да направите след 26 май 2021 г.

Планинските почивни домове ПОК „Енерго“ Пампорово, ПД “Енерго“ Боровец, ПД “Енерго“ Предел и ПД “Енерго“ Мала църква са отворени към момента. Ресторантите работят и посрещат своите гости с пролетно меню и много настроение.

Може да попълните резервационната форма в сектор „Резервации“ и ще получите бърз отговор с вида на подходящото помещение за Вашия отдих и цената за него.

Всички почивни домове ще работят при спазване на законодателните мерки по осигуряване безопасност и сигурност на служителите и гостите и за превенция, контрол и недопускане разпространението на коронавирус.

НЕК ЕАД запазва правото си да внася промени в цените на нощувките, които своевременно ще бъдат отразявани в сайта за резервации!